VERZENDEN EN RETOURNEREN

Bestellen

Bestellen in onze webshop is mogelijk voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Bent u een zakelijke klant en wenst u onze producten te verdelen via jouw winkel of netwerk? Registreer dan eerst je account om toegang te krijgen tot ons B2B-platform.

​Betalen

Wij bieden diverse online betalingsmogelijkheden. Via het betaalplatform van STRIPE kunt u uw bestelling eenvoudig en veilig betalen via Bankcontact, Ideal, PayPal of Visa. Ook betaling via overschrijving is mogelijk. Uw bestelling wordt verzonden wanneer wij uw betaling hebben ontvangen.

Verzenden

Voor verzenden van bestellingen maken wij gebruik van de diensten van Bpost en UPS. Bestellingen worden meteen verwerkt na ontvangst en verzonden binnen 1 werkdag.

Afhalen

Afhalen van bestellingen in onze winkel te Hamont-Achel is mogelijk, maar enkel op afspraak. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Verzendkosten

Bestellingen vanaf 75€ worden gratis verzonden binnen België en Nederland. Voor bestellingen onder 75€ berekenen we een verzendkost van 6.95€.

Voor verzendingen naar alle andere Europese landen berekenen we een vaste verzendkost van 9.95€.

Voor verzendingen buiten Europa berekenen we een verzendkost van 29.95€. Alle Leveringen buiten Europa gebeuren via de UPS. Let wel: voor alle zendingen buiten Europa kunnen er invoerrechten van toepassing zijn. Deze zijn steeds voor rekening van de ontvanger. ( Duties and taxes may apply on delivery and are at customers own expense.)

Retourneren en ruilen

Een verkeerd product besteld? Of ons product voldoet niet aan uw wensen? Geen probleem. U kan uw bestelling (of een deel er van) tot 14 dagen na ontvangst retourneren of omruilen.  Alvorens uw producten te retourneren vragen we om uw retour aan te melden via ons retourformulier U heeft na aanmelding nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U dient het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren om in aanmerking te komen voor terugbetaling of omruiling.  Voeg steeds een kopie toe van uw aankoopbewijs in uw retourzending. Enkel de gemaakte kosten voor de retour zijn voor eigen rekening. Twijfelt u bij een aankoop? Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Om gebruik te maken van dit recht dient u dit te bij ons te melden, bij voorkeur als retour via ons retourformulier. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.  Voeg steeds een kopie toe van uw aankoopbewijs in uw retourzending.  Mits goede ontvangst van uw geretourneerde goederen wordt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd en binnen 14 dagen door ons terugbetaald. Enkel de gemaakte kosten voor de retour zijn voor eigen rekening.