Over ons

CEMA, nice to meet you

Met meer dan 15 jaar ervaring op onze teller wat betreft de productie en distributie van hoogwaardige (keramische) lagers mogen we onszelf intussen rekenen tot één van de gevestigde waarden in de wielerbranche. 

Wat destijds begon vanuit een passie voor fietsen en mechaniek, is vandaag veel meer dan dat. Het is de gedrevenheid om met de kleinste onderdelen het grootste verschil te maken. Want alleen zo bereik je de top. 


100% Taiwanese kwaliteit & Europese service

CEMA ontwikkelt voortdurend, doch blijft steeds trouw aan z’n Taiwanese roots. Met techniciteit, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Die eigenschappen vullen we aan met een uitstekende customer service voor de gehele Europese markt. Bel of mail ons gerust. Met al je vragen als klant, wij zijn er voor jou.


Assortiment

Je kan bij CEMA terecht voor een uitgebreid assortiment kogellager gerelateerde onderdelen voor je fietsen en dit in verschillende varianten:  keramische en stalen wiellagers, trapassen met keramische of RVS trapaslagers, derailleurwieltjes, balhoofdlagers, gereedschappen en toebehoren.


Ontdek onze producten


STERKE SERVICE  


STEVIGE SUPPORT