Sponsoring

Heel wat professionele wielerploegen vertrouwen op de producten van CEMA. Enkele van deze topteams ondersteunen we dan ook graag als trouwe partner. Dat deze teams en andere, niet-gesponsorde ProTour teams rekenen op onze knowhow en voluit voor onze kwaliteitsvolle producten kiezen, is voor ons een mooie bevestiging.

Lotto-DSTNY

De Lotto wielerploegen zijn een begrip in de wielerwereld. Al sinds 1985 verbindt de Nationale Loterij de naam van zijn sterke merk Lotto aan de wielerploeg. Vanaf 2023 bundelt de Nationale Loterij de krachten met het Belgische technologiebedrijf Dstny. In al die jaren heeft de ploeg naam gemaakt dankzij zijn aanvalslust, winnaarsmentaliteit en investeringen in jong Belgisch wielertalent. Lotto Dstny toont zich jaarlijks op mondiaal niveau en won de grootste wedstrijden zoals de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en vele ritten in de Tour de France.

Lees meer

Team Jayco-ALula

Per 1 januari 2023 heet GreenEDGE Cycling ‘Team Jayco AlUla. 

Nu GreenEDGE Cycling aan zijn 12e seizoen in het WorldTour-peloton begint, weerspiegelt de extra inzet en steun van AlUla de opwaartse koers van de organisatie, die de Australische outfit de afgelopen jaren nieuwe en opwindende partners heeft zien aantrekken.

Lees meer

Pauwels sauzen - Bingoal

Pauwels Sauzen - Bingoal, opgericht in 2007, heeft zich ontwikkeld tot een van de leidende ploegen in het veldrijden. De successen waren de afgelopen seizoenen talrijk. De hoogtepunten: de eindzege in de Wereldbeker 2021-2022 voor teamleider Eli Iserbyt en de Europese titels in 2022 voor Michael Vanthourenhout en Fem van Empel. Het bracht het team naar de nummer één positie in de wereldwijde UCI-ranking - waar het team de komende seizoenen hoopt te blijven!

Lees meer

Chantal Haenen

De regerend wereldkampioene Chantal Haenen (NL) koos specifiek voor CEMA lager componenten voor het opbouwen van haar handbike, de fiets met welke ze op het WK in Glasgow haar Wereldtitel verlengde.

Omdat de profs van morgen vandaag worden gemaakt, werken we daar als CEMA ook graag aan mee. Dus verliezen we ook recreatieve en jeugdteams uit de verschillende disciplines niet uit het oog.