LOTTO SOUDAL LADIES

LOTTO SOUDAL LADIES

Het Lotto Soudal Ladies team heeft dertien profrensters vastgelegd voor 2019. Lotte Kopecky en Belgisch kampioene Annelies Dom verdedigen samen met acht andere vrouwen de kleuren van de Lotto Soudal Ladies . In ruil voor vier vertrekkers uit het team van 2018, treden er vier nieuwe rensters toe tot het team.

Eén van die nieuwkomers is de Vietnamese Thi That Nguyen (21), die dit seizoen de beste was in Dwars door de Westhoek. Met de Belgische Marie Dessart (37) rijdt ook de wereldkampioene Gran Fondo in de categorie 35 – 40 jaar dit seizoen in het shirt van Lotto Soudal. Het team verwelkomt in 2019 ook de Nederlandse Danique Braam (23), die de voorbije twee jaar telkens top tien reed in Omloop van de IJsseldelta en 7-Dorpenomloop Aalburg. Tot slot maakt ook de Britse Dani Christmas (30) de overstap naar de Lotto Soudal Ladies.

Selectie: Danique Braam, Alana Castrique, Dani Christmas, Demi de Jong, Marie Dessart, Annelies Dom, Chantal Hoffmann, Lotte Kopecky, Puck Moonen, Thi That Nguyen, Julie Van De Velde, Kelly Van den Steen en Fenna Vanhoutte.

Selectie opleidingsteam: Emke De Keyser, Julie Roelandts en Cameron Vandenbroucke.

Bron: Cyclingsite.be