Sport Vlaanderen-Etixx-guillD'or

Sport Vlaanderen-Etixx-guillD'or

Op vrijdag 27 januari werden de rensters van het  team aan het grote publiek voorgesteld. Onder het motto #GoldenTeam willen ze met uitsluitend Belgische rensters dit seizoen opnieuw een stapje vooruit zetten. De ploegvoorstelling was live op de sociale media van de ploeg te volgen.

De kern bestaat dit jaar uit 12 jonge Belgische rensters die onder de vleugels van teammanager Christel Herremans de kans krijgen om te groeien. 11 dames zullen zich opnieuw in de belangrijkste UCI-wedstrijden met de beste rensters ter wereld meten. Het jonge talent Lotte Rotman zal dan weer in de juniorencategorie uitkomen.

In het tussenseizoen vertrok de ervaren Ann-Sophie Duyck naar het buitenland, maar werd met Nathalie Bex het grootste Belgische wielertalent op dit moment aangetrokken. Daarnaast wordt gerekend op de volledige doorbraak van klimster Kelly Van Den Steen en van Valerie Demey, die vorig jaar op het WK mocht debuteren. Ten slotte vervoegen de zusjes Druyts en pistehoop Nicky Degrendele de rangen.

Sport Vlaanderen - Etixx - GuilD'or Team website 

Tags: Ploegenvoorstelling

Reacties

Schrijf een reactie