Euro Cycling XP 2018 - Maastricht

Euro Cycling XP 2018 - Maastricht

Van 19 tot 21 oktober vindt Euro Cycling XP plaats, dé expo voor wielrenners, mountainbikers & meer. In dit weekend maak je de perfecte start van je winterseizoen en natuurlijk van de voorbereidingen op een succesvol nieuw fietsjaar!

Programma

Tijdens de expo zal er van alles te doen zijn. Natuurlijk zijn alle sportieve sporten wederom welkom (wielrennen, mountainbiken, gravel, cross, triathlon, etc.) en hebben we de gaafste grote en opkomende merken voor je klaarstaan om je aan te verlekkeren. Daarnaast is valt op de expo van alles te beleven, neem bijvoorbeeld eens een kijkje in een van onze drie theaters en leer over techniek, wintertraining (denk aan Zwift, core stability, etc.), en meer. Of doe mee aan een van de clinics of verken het testparcours naar de Sint Pietersberg. Een mooie beleving gegarandeerd!

Wielerfood

Ook de inwendige fietser zijn we niet vergeten: je kunt het hele weekend terecht bij foodtrucks passend bij sportieve fietsers. De dorstige fietser kan natuurlijk een ijskoude Kwaremont drinken in het Kwaremont Koerse Kaffee. 


Meer info: www.eurocyclingxp.com